Ervaringen van mijn klanten:

Ik heb bij Sophieke een aantal coach gesprekken gehad. Wat ik heel prettig heb gevonden is de combinatie van persoonlijke verdieping vanuit een zeer professionele houding.

Sophieke doet meer dan doorvragen; zij doorgrondt het voorliggende probleem. Tussentijds checkt zij of we op het goede spoor zitten en vat zij samen in heldere bewoordingen. Ik voelde de ruimte en veiligheid om steeds dieper op de vraag die ik had in te gaan, waardoor ik ook steeds dichter bij het antwoord kwam. De gesprekken hebben geleid tot leermomenten en inzichten waar ik ook daadwerkelijk iets mee gedaan heb.

Sophieke is toegankelijk, vriendelijk, vertrouwenwekkend en kundig, zowel op persoonlijk coachend vlak als in de begeleiding van bedrijfsmatige processen.

Marjolijn

Ik was op zoek naar een coach die door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen tot de kern kan doordringen. Sophieke doet dit op een voor mij aansprekende manier. Rustig en doordacht, maar ook met humor. De gesprekken hebben mij geholpen om anders te kijken naar de door mij ingebrachte casussen. En hebben mij handvatten gegeven om hiermee aan de slag te gaan.

Carolien

In de drukte van alle dag ben ik vaak op zoek naar een rustmoment. Om te kunnen bepalen waar ik sta. En vooral om te bepalen waar ik naar toe wil. Ik voel me als een mol in zijn donkere gang die de aarde opzij duwt en steeds voortgaat. Daarbij vergeet hij zijn kop boven de grond te steken. Coaching bij Sophieke geeft mij de ruimte om even boven de grond te kijken. Zij geeft daarbij de handvatten om de antwoorden op mijn vragen in mijzelf te vinden.

Henderike