+ 31 6 24603749 sophieke@catchthatwave.nl

Sophieke van Ginkel

Sophieke van Ginkel

Sophieke’s roots liggen in de gezondheidszorg. Met een studieachtergrond in de biomedische wetenschappen en zorgmanagement werkte zij bijna 20 jaar in beleids- en (hoger) managementfuncties. De laatste tien jaar als bestuurssecretaris, manager stafdiensten en programma manager strategie en samenwerking in een algemeen ziekenhuis. Als doorgewinterde bestuurssecretaris en manager heeft zij in het bijzonder expertise en ervaring op het gebied van besturing en toezicht, medezeggenschap, governance, strategische oriëntatie, strategische samenwerking en kwaliteit & veiligheid. Mede door haar commissariaat bij een woningcorporatie, heeft zij een brede blik ontwikkeld op het reilen en zeilen van maatschappelijke organisaties. 

Een impactvolle gebeurtenis in haar persoonlijk leven bracht Sophieke uiteindelijk op een plek waar hoofd en hart echt samen kwamen. Geraakt door de wezenlijke betekenis van (trajecten rond) persoonlijke groei voor mensen en haar verlangen om daarin een rol van betekenis te spelen gooide zij het roer om. Met een internationaal geaccrediteerde coach opleiding in de achterzak en haar ervaring als coach en facilitator koos zij het ruime sop en startte haar eigen onderneming Catch that Wave.  

Sophieke begeleidt ambitieuze en ondernemende professionals en teams in hun persoonlijke groei en (zelf)leiderschap op persoonlijk en professioneel vlak. Onder het motto ‘be the surfer of your life’ leert en coacht zij mensen met lef, plezier en vertrouwen regie te nemen over hun leven. Als storyteller zet Sophieke op praktische en inspirerende wijze graag de kracht van verhalen in.  

Kenmerkend voor Sophieke: verbindend én geeft ruimte, diplomatiek én recht door zee, strategisch én praktisch (#hoedan), energiek én kalm, woordenvanger, vleug humor, betrokken en vastberaden met een zachte aanpak. 

Contactgegevens:

06-24603749

sophieke@catchthatwave.nl

LinkedIn

 

Erik Hornman

Erik Hornman

In de e afgelopen vijfendertig jaar heeft Erik vanuit eindverantwoordelijke leiderschaps rollen in de zorg en (internationale) zakelijke dienstverlening, brede expertise opgebouwd in het verbeteren van de ‘people en performance’ agenda van organisaties met een focus op leiderschapsontwikkeling op alle niveaus in organisaties. 

Sinds de laatste acht jaren begeleidt Erik als senior-adviseur en coach, besturen, directies, MT’s, in leiderschap-ontwikkeling, (team) samenwerking en organisatie performance. Hij bouwt samen met de stakeholders van deze organisaties maatwerk leiderschapsprogramma’s en helpt hen bij de borging van deze ambitie.

Erik ’s drijfveer is gericht op ‘purpose’ en het met respect verbeteren en verbinden van mensen-en-werk, samenwerken en performance van leiders als cultuurdragers en rolmodellen door hen in een onderlinge kwalitatieve en niet vrijblijvende communicatie en gedrag, samen in veiligheid te laten leren en te ontwikkelen en het beste uit zichzelf en de anderen boven te laten halen. 

Kenmerken van zijn aanpak: respect, veiligheid, zorgvuldigheid, scherpte, tussen de regels, eigenaarschap, luisteren, kwaliteit, resultaat en plezier.


Erik grijze haren, energiek en bevlogen, jong van hart, is getrouwd met Afra, heeft 4 kinderen die hun eigen weg gaan, is beeldhouwer, natuurgids, muzikant en reiziger 

Contactgegevens:

0642019399

info.erikhornman@ziggo.nl

LinkedIn